2016-07-18 08:13:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Félreértések nehezítik napját

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, ez az ön hivatását jelzi, erre a területre kell ma fordítania a legnagyobb figyelmet. Most minden az ön kezére játszik, jó fogadtatásra talál a javaslataival és az ötleteivel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jelentős eseményt, vagy változást jeleznek a csillagok. Ma tényleg nem engedheti el magát. Nagy a tét, de nem kell önt félteni, pontosan tudja, hogyan kerülje el a zavaros szituációkat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Társasági életet él, de nem érzi magát igazán felszabadultnak. Csak akkor mondjon igent a mai meghívásra, ha valóban szereti azokat, akik hívják. Udvariasságból, vagy a párja unszolására inkább ne vegyen részt a buliban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jót tenne önnek, ha megbeszélhetné a problémáit a kedvesével. De legyen valóban őszinte! A féltékenységet viszont ne gerjessze magában, valószínűleg alaptalan, amivel vádolja a partnerét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nagyon kellemes napra számíthat: felhőtlen és vidám, és ez a jókedv most az önt körülvevőkre is átragad. A családtagjainak valóban nagy szükségük is van az ön lelki, szellemi támogatására. Valaki tanácsért fordul önhöz, és ön tudja, mi lenne a legjobb megoldás.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most sikeresen intézhet minden jogi ügyet, hivatali munkát. A továbbképzéséért is tehet egy lépést, és új kínálatokról is informálódhat. Azért jó az is, ha mérlegre teszi, mi a legfontosabb az ön számára. Ne vágjon bele egyszerre több dologba!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma könnyen elcsavarhatja valaki fejét a lehengerlő humorával és kedvességével. Vigyázzon, a tűzzel játszik, lehet, hogy ön nem gondolja komolyan a dolgot, ám az illető annál inkább…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most nehezen halad a munkájával, jobb, ha nem tervez sokat mára. A magánélete viszont kedvezően alakul, rendezheti a viszonyát valakivel, akivel régóta haragban van. Ön nagylelkűen tud viselkedni, mutassa ezt meg az illetőnek, borítson fátylat a múltra!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kiválóan veszi a nehézségeket: ön ahhoz a fajtához tartozik, aki a hátrányból is előnyt tud kovácsolni. Az, ami mást letörne, önt csak megerősíti! Este elégedetten zárhatja a napot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Félreértések nehezítik a napját, emiatt elkéshet egy találkozóról, vagy elnézhet egy határidőt. Minden részletre fokozottan ügyeljen. Ha bizonytalan, inkább feleslegesen is kérdezzen rá a dologra, inkább, minthogy kimaradjon valami.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön időnként túlságosan is őszinte, és ezzel bizony kivívhatja egyesek rosszindulatát. Ne szóljon bele mások dolgába, és főleg ne mondja egyenesen a szemükbe, ha rosszalja a viselkedésüket. Csak akkor reagáljon, ha kimondottan önt érintő dolgokról van szó.

Halak: II. 19. - III. 20.
A kellemes meglepetések napja lesz ez. Váratlan szerencse érheti, főleg a munka és a pénzügyek területén. Egy olyan emberről kaphat jó híreket, akit eddig nem igazán kedvelt. Talán rosszul ítélte meg az illető természetét…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: